Herberg 't Huukske in Beek en Donk
Herberg 't Huukske in Beek en Donk

Herberg 't Huukske sluit de deuren na 30 jaar

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Jos en Coby van de Kamp, uitbaters van Herberg 't Huukske in Beek en Donk, laten in een bericht weten de deuren van de horecagelegenheid te sluiten per 31 december 2018. Hieronder de ingezonden brief.

"1 februari  1988 – 2018

30 jaar `t Huukske, het einde van een tijdperk.

Een levensstijl die we beiden met veel plezier hebben ingevuld. Samen met onze drie kinderen streken we neer in een voor ons onbekend dorp: Beek en Donk. Een dorp waar we ons thuis gingen voelen. Vol toekomstplannen en ideeën die we in de loop der jaren ook hebben kunnen verwezenlijken.

Met trots kijken we terug op de vele bijzondere momenten in andermans leven waar we een bijdrage aan hebben mogen leveren, van bruiloften tot koffietafels. Alle momenten, zowel met een lach als met een traan, hebben we met liefde verzorgd.

't Huukske is een café waar de jeugd van Beek en Donk, maar jarenlang ook jeugd uit de nabije omgeving heeft vertoefd. Wij hebben beide geweldig mooie herinneringen hieraan. Daarnaast zijn we jarenlang de vaste thuisbasis geweest van talloze verenigingen en groepen. Ook hebben we vele mooie feesten mogen verzorgen, waar we met plezier op terugkijken.

De weg naar ons 30ste jaar is niet altijd even makkelijk geweest. Door de lichamelijke klachten van Coby, maar sowieso door het ouder worden in een hectisch leven, zijn we tot een besluit gekomen.

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. We hebben daarom besloten om op 31 december 2018 onze deuren definitief te sluiten en te gaan genieten van ons pensioen met onze kinderen en kleinkinderen.

Uiteraard gaan we van 2018 nog een onvergetelijk mooi jaar maken waarin we voor iedereen klaar blijven staan zoals we dat de afgelopen 30 jaar ook hebben gedaan. Een jaar waarin we gaan terugkijken, maar vooral ook een jaar waarin we veel leuke feestjes en activiteiten gaan organiseren.

 We bedanken eenieder voor het stellen van het volste vertrouwen in ons en hebben een heel jaar nog om hier aan te wennen.

Want zoals we in het begin al zeiden: EEN LEVENSSTIJL.

Bedankt

Jos en Coby"