Word digisterker! Werken met de elektronische overheid

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Bibliotheek De Lage Beemden start in februari met de cursus 'Digisterker: werken met de elektronische overheid'. De cursus is bedoeld voor mensen die willen leren hoe ze via internet gebruik kunnen maken van alle diensten van de overheid.

Bij de overheid kun je steeds meer zaken digitaal regelen. Veel mensen weten dat niet of vinden dit moeilijk. Voor hen is de cursus 'Werken met de e-overheid' ontwikkeld. Bibliotheken helpen hiermee mensen op weg met de digitale overheid. Een DigiD aanvragen en gebruiken, informatie zoeken en vinden op overheidswebsites, het aanvragen van een toeslag en maken van een afspraak, het komt allemaal aan bod in de cursus.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten op donderdagochtend, op 1, 8, 15 en 22 februari 2018. Steeds van 9.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Beek en Donk. Er is plaats voor 8 deelnemers, dus tijdig aanmelden is gewenst. Cursisten moeten wel een beetje met de computer en internet kunnen omgaan. De kosten voor de cursus (4 bijeenkomsten) zijn voor bibliotheekleden € 25,- / niet-leden € 30,-. Aanmelden kan in de bibliotheek of via mail info@bibliotheekdlb.nl of tel. 0492–323245.