Seniorenmiddag Teugelders van Ganzendonck

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – De Teugelders van Ganzendonck hebben wederom een prachtig programma bij elkaar gesprokkeld voor het oudere publiek in Ganzendonk. De club van 100 houdt op 27 januari opnieuw hun seniorenmiddag in muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk.

Deze club van 100 bestaat dit jaar alweer 33 jaar en draagt zorg voor organisatie van deze speciale middag voor de ouderen. Daarnaast organiseert de Club van 100 ook carnavals activiteiten in zorgcentrum De Regt en voor de KansPlus organisatie van de regio Gemert-Bakel, Laarbeek en Boekel. Daar blijft het echter niet bij. Ook het kindercarnaval wordt voor een groot deel gefinancierd door dezelfde Club van 100. Een nobele club onder de vlag van de Teugelders die alles doet om het carnavalsfeest ook voor hen mogelijk te maken waarvoor het carnavalsaanbod in de regel niet zo groot is.

Op zaterdag 27 januari treedt er een bont gezelschap van diverse artiesten op en de club van 100 doet dit in nauwe samenwerking met de KBO (katholieke bond voor ouderen) en de Horeca. Allemaal dragen zij hun steentje bij. Zang is er uit Aarle en Mariahout. WaNaw en Dé Velt Op geven acte de présence. Maar ook de tonproaters Roel v.d. Vossenberg en Rob Scheepers zijn van de partij. Alsof dat niet genoeg is, wordt er nog een sausje van echt carnavals Cabaret overheen gegoten met het Gimmerse Van Gummigalge & Hai. De specerijen en kruiden komen uit eigen keuken door optredens van de dansmariekes en de Prinsengarde die dit carnavals spektakel menu compleet maken.

Om je vingers bij af te likken is de conclusie, en men noteert zeker 3 Michelin sterren voor deze dinershow van de club van 100. Voor het geld hoef je het niet te laten zou je bijna zeggen met een entreeprijs van €5,00. Kaarten zijn beschikbaar bij Bloemsierkunst Fons (Beek) en bloemisterij de 4 seizoenen (Donk).