Afbeelding

Lekker swingen met After Eighties bij Dave eigest

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – Beweging Op d'n Tocht houdt op maandagavond 12 februari een prudent feestje voor iedereen die van swingen houdt. Onder het motto After Eighties zijn de beste artiesten, DJ's en danshits geprogrammeerd waarbij stilzitten geen optie is.

De leden van de Beweging weten als geen ander wat het beste medicijn voor vermoeidheid is tijdens carnaval. Al jarenlang organiseren ze op maandagavond waardeloze activiteiten waarbij het bezoek al na enkele minuten in kakt. Zelfs de vorig jaar geïntroduceerde soft-erotiek tijdens Bioscoop de Harmonie boeide de gemiddelde Teugelder niet langer dan een reguliere samenleving. Tijdens After Eighties belooft Beweging Op d'n Tocht het anders aan te pakken. Dave eigest is in ieder geval blij met het initiatief; "Ik heb begrepen dat swingen helemaal in is. Ik doe zelf dan ook graag mee!".

Eerste namen bekend
Afgelopen weekend zijn de eerste namen via Facebook bekend gemaakt. Naast toppers als Fucks Bizz en the Communards met wie de organisatie nog in gesprek is, heeft in ieder geval Modern Talking (zie foto) zich aangediend als opwarmer voor de bij voorbaat legendarische avond. Als klap op de vuurpijl heeft hoofdsponsor van de avond P.Heijl Automaterialen aangekondigd de gehele avond Electric Bougie demonstraties te zullen geven.

Meer informatie www.facebook.com/beweging.opdntocht.