Laarbeek Onderneemt: een nieuw tweejaarlijks magazine

Algemeen Algemeen

Laarbeek – Inwoners van de gemeente Laarbeek kunnen voortaan tweejaarlijks een magazine over ondernemend Laarbeek op de deurmat verwachten. De eerste glossy verschijnt op 5 april 2018. Laarbeek Onderneemt is een uitgave van Laarbeek Media, uitgever van onder andere DeMooiLaarbeekKrant. In april bestaat de krant 5 jaar, hét moment om met iets nieuws te komen.

Magazine
"Op vraag van ondernemers en inwoners gaan wij dit magazine uitbrengen", vertelt mede-eigenaar Karel van Deurzen. "Vanuit ons TIP-panel hebben wij van de inwoners begrepen dat zij meer ondernemersnieuws willen lezen. Ook ondernemers klopten bij ons aan met de vraag of wij op een andere manier iets voor hen zouden kunnen betekenen. We kennen in Laarbeek prachtige bedrijven. Alleen deze vind je vaak niet terug in de krant. Het zijn veelal business-to-business bedrijven, die regionaal, landelijk en soms zelfs internationaal werken. We hebben gekeken naar hoe deze bedrijven zich op de juiste manier kunnen profileren in Laarbeek, en dan niet alleen via de krant. Daar is Laarbeek Onderneemt uitgekomen."

Compagnon Nikki Barten vult aan: "Het wordt een chique glossy, met interessant ondernemersnieuws. Alleen lokaal, zodat we de verbinding met elkaar zoeken en kunnen laten zien wat Laarbeek allemaal in huis heeft. Per uitgave komen er een twintigtal ondernemers aan het woord. Je leest over wie zij zijn en wat zij doen. Daarnaast zal het een informatieve glossy worden, die zowel voor inwoners als ondernemers interessant is om te lezen. Een magazine wat maanden op de tafels blijft liggen en waarover gepraat wordt, dat is de insteek. De glossy wordt gratis huis-aan-huis verspreid, ruim 10.000 exemplaren in totaal. De tweede editie hiervan zal medio september verschijnen."

Interesse
Ben jij een Laarbeekse ondernemer en zou jij graag jouw bedrijf willen profileren in dit nieuwe magazine? Neem dan voor meer informatie of het vastleggen van een (of meerdere) advertentie(s) contact met op met Karel van Deurzen, via telefoonnummer 0492-832182 of per mail naar verkoop@mooilaarbeek.nl.