Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

OranjeFestival: Aanmelden vrijmarkt en standhouders van start

Algemeen Evenementen

Beek en Donk – Voor de 2e keer vindt op 26 en 27 april het OranjeFestival plaats, op en rond het Heuvelplein. Tijdens Koningsdag zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Enkele onderdelen daarvan zijn een vrijmarkt voor kinderen en volwassenen, en de mogelijkheid voor organisaties en ondernemers om zich te presenteren en hun producten te verkopen (uitgezonderd alle vormen van drankverkoop).

Vanaf nu kan er worden aangemeld voor de vrijmarkt. Iedereen krijgt een plek aangewezen waar de verkoop plaats kan vinden. Het betreft grondplaatsen en er zijn geen kosten aan verbonden. Organisaties en ondernemers die zich willen presenteren en/of producten willen verkopen kunnen dat doen via b.v. een eigen wagen, of door het huren van een of meerdere marktkramen. De kosten hiervan bedragen €10,00 per marktkraam. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: colorfunlaarbeek@outlook.com. Vermeld hierin in elk geval naam en contactgegevens.

Tijdens Koningsnacht pakt het OranjeFestival groot uit met de band 'Mag Het Wat Zachter'. Net zoals bij alle andere activiteiten, is ook hier de toegang helemaal gratis. Wat er op Koningsdag allemaal te zien is, verklapt de organisatie pas later. Zeker is dat een keur van artiesten het evenement op komt vrolijken. Bij slecht weer, waar de organisatie niet vanuit gaat, wordt het gehele evenement verplaatst naar muziekcentrum het Anker. In dit geval komt de vrijmarkt te vervallen (wegens plaatsgebrek). Dit wordt tijdig gecommuniceerd. Alle informatie is te vinden op: www.facebook.com/OranjeFestivalLaarbeek.