Logo mooilaarbeek.nl
De brandweer moest er o.a. aan te pas komen op de Gemertseweg, waar een flinke boom/tak op de weg lag   | Fotonummer: b93fa6
De brandweer moest er o.a. aan te pas komen op de Gemertseweg, waar een flinke boom/tak op de weg lag
Gemeente

Veel noodmeldingen! Bel alleen als het écht nodig is

Beste inwoners, u hoeft maar uit de raam te kijken om te zien dat het weer flink tekeer gaat. De buitendienst van de gemeente en ook de brandweer zijn druk in de weer om alle meldingen na te gaan. Deze meldingen worden doorgegeven door ons klantcontactcentrum waar de telefoons nu roodgloeiend staan.

Wij waarderen het heel erg dat de gemeente laat weten wat er zoal speelt. Wij vragen u echter daarbij zelf al een selectie te maken van de prioriteit van het probleem en alleen te bellen als de veiligheid in het geding is.

Op dit moment krijgen alleen noodgevallen in de openbare ruimte die daadwerkelijk de veiligheid in gevaar brengen voorrang. Later zullen we alle andere meldingen opnemen zodra daar ruimte voor is. Onze mensen doen wat ze kunnen, dan u voor uw hulp!

Misschien overbodig maar zorg er in ieder geval zelf voor dat alle dingen die los kunnen raken veilig opgeborgen zijn.

Gemeente Laarbeek

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>