Afbeelding
VIDEO

Aarlese gaat viraal na harde val in Den Bosch tijdens storm

Algemeen Politie/Brandweer/Ambulance

Aarle-Rixtel - Het filmpje waarop twee mensen hard vallen en door de wind meegezogen worden op een plein in Den Bosch. Het is ongetwijfeld een van de meest bekeken filmpjes van de storm van afgelopen donderdag. Het meisje dat te zien is op het filmpje, is de 24-jarige Eline de Leeuw uit Aarle-Rixtel. Wonder boven wonder loopt zij 'alleen' een geschaafde heup en blauw oog op. 

Veel mensen dachten dat het filmpje fake was, maar niets is minder waar. Zo vertelt Eline aan het Eindhovens Dagblad dat zij onderweg was naar haar school (de HAS in Den Bosch) en op het Leonardi Da Vinciplein gegrepen werd door de zware storm. Eerst kwam er een jongeman voorbij 'vliegen'; vervolgens ging Eline ook heel hard onderuit. Ze kon zichzelf niet tegenhouden. 

De geruchten gaan dat Eline haar heup gebroken heeft. Gelukkig blijkt dat maar een roddel te zijn. Eline liep 'slechts' een blauw oog en een geschaafde heup op. Na de harde val kon Eline gewoon opstaan en verder lopen naar school, aldus haar verklaring aan het Eindhovens Dagblad.