Vlnr: Bas van Sinten, Ron Verschuren, Jordy Brouwers, Monika Slaets, Frans van Zeeland en Ellen Staal
Vlnr: Bas van Sinten, Ron Verschuren, Jordy Brouwers, Monika Slaets, Frans van Zeeland en Ellen Staal

ABL stelt kandidatenlijst verkiezingen vast

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - Tijdens een druk bezochte ledenvergadering van Algemeen Belang Laarbeek is donderdag 18 januari de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen besproken. Het voorstel van het bestuur werd unaniem gesteund.

De leden spraken hun grote waardering uit voor het feit dat er sprake was van verjonging door nieuwe kandidaten en dat de leden met grote ervaring behouden waren gebleven. Een perfecte mix voor voortzetting van een sterke en breed gesteunde fractie na de verkiezingen.

Nadat in een vorige ledenvergadering de lijsttrekker en wethouders kandidaat Monika Slaets door de leden was gekozen, is nu dan de rest van de lijst vastgesteld. Op de lijst staan na de huidige raadsleden Monika Slaets, Ron Verschuren en Jordy Brouwers, op plaats 4 Bas van Sinten en op 5 Ellen Staal. De eerste tien worden verder bemand door jonge en door zeer ervaren kandidaten. Op 6 Frans van Zeeland, op 7 Robert van Aspert, op 8 Silke van Kollenburg, op 9 Arie van Berlo en op 10 Guilliaume Doudart de la Grée.

De andere 40 kandidaten kunt u dezer dagen op abllaarbeek.nl vinden. Met deze kandidaten en door de mix van jonge enthousiaste kandidaten en een aantal zeer ervaren kandidaten ziet ABL de verkiezingen met groot vertrouwen tegemoet.