Afbeelding
Foto: Ingezonden

Tienerwerk De Boemerang Beek en Donk is gered

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - Het nieuwe bestuur van Tienerwerk De Boemerang heeft donderdag 18 januari de goedkeuring gekregen van Peter Kuijs, directeur van ViERBINDEN Laarbeek, om door te starten. Het driekoppige bestuur is volop in voorbereiding om voor de jeugd van groep 6, 7 en 8 van de basisscholen in Beek en Donk weer tal van leuke activiteiten te organiseren. Zij zullen hierbij worden ondersteund door een aantal vrijwilligers. Extra hulp is natuurlijk altijd welkom.

De eerste activiteit is al gepland. Op vrijdag 9 februari opent De Boemerang het nieuwe jaar met een spetterende carnavalsdisco. Meer info en inschrijven via de website: www.boemerangbeekendonk.nl.

Diego Bloemendaal, Corinne Pennings en Wendy Aikema zijn de nieuwe kartrekkers. Jongerenwerker Asja Huibers biedt de helpende hand. Het nieuwe bestuur hoopt dat de jeugd net als voorgaande jaren enthousiast zal deelnemen aan alle events. Mochten er vanuit de tieners zelf leuke ideeën zijn, dan mogen deze worden ingestuurd via de website of de Facebookpagina van De Boemerang www.facebook.com/boemerangbeekendonk.nl.