Afbeelding

Carnaval Sparta'25 en andere activiteiten

Sportnieuws Algemeen

Beek en Donk - Ook dit jaar kun je op zaterdag en maandag terecht bij Sparta'25 voor een gezellig carnaval, vooral gericht op de jeugd, ouders en opa's en oma's. Kortom een familiefeest zoals carnaval ook bedoeld is. Iedereen is welkom, je hoeft echt gen lid te zijn. Hieronder vast een inkijk in het programma. Houdt de site van Sparta'25 in de gaten voor aanvullende informatie.

Zaterdag: verkleed zaalvoetbaltoernooi en carnavalsbal
De zaterdag start met het gezellige zaalvoetbaltoernooi waar de deelnemers allemaal verkleed zijn. Het gaat altijd om het winnen, maar zeker nu staat lol en plezier voorop. Na het toernooi wordt er gezamenlijk naar het clubhuis gegaan voor het Carnavalsbal. Daar vindt de prijsuitreiking plaats voor de winnaar, de best verklede, enz. Er zijn diverse spellen georganiseerd voor de jeugd. Ook leuke competitieve spellen zoals stoelendans en een circuit staan op het programma. DJ Kevin zorgt voor de muziek. Voor de kinderen is ranja gratis, en snoep en chips wordt uitgedeeld. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellig carnavalsbal bij Sparta'25.

Maandag: carnavalslunch en (kinder)matinee
Op carnavalsmaandagmiddag 12 februari houdt Sparta'25 een carnavalslunch en familiematinee. Om 13.00 uur ben je welkom voor een heerlijke lunch bestaande uit onder andere diverse koude en warme hap, melk, koffie, thee, jus d'orange, etc. Het restaurant in de kantine is natuurlijk in carnavalssfeer aangekleed.

Voor €5,00 kun jij je buik vol eten. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis mee-eten. Betalen kan op de maandagmiddag zelf. Wil je deelnemen aan de lunch meld je dan aan via activiteitensparta25@gmail.com. Geeft aan met hoeveel je deelneemt aan de lunch.

Vanaf 13.45 uur is iedereen welkom om er verder een leuke carnavalsmiddag van te maken met de oude carnavalskrakers en de hedendaagse feest- en apres-ski muziek. Voor de muziek zorgt DJ Kevin. Je hebt zelf veel invloed in de muziek die wordt gedraaid want verzoekjes zijn zeer welkom.

Voor de kleintjes zijn er spelletjes bedacht en natuurlijk verschillende lekkernijen. Ranja is gratis en er wordt snoep en chips uitgedeeld. Ook de friet - frikadellenvloer is er weer. Een echt familiefeest voor jong en oud. Sparta'25 hoopt veel mensen te mogen begroeten en wenst iedereen een geweldige carnaval toe.

Keezentoernooi
Op 31 januari vindt weer het maandelijkse keezentoernooi plaats. Een gezellige en fanatieke avond. Wil je meedoen, meld je aan via de site van Sparta'25 door in de agenda Keezen te selecteren. Ook hiervoor hoef je geen lid te zijn om eraan deel te nemen, wel liefhebber van het spelletje.

Dartstoernooi
Sparta'25 houdt dit jaar weer een dartstoernooi in de kantine. Nieuw dit jaar is het toernooi voor de jeugd. Het jeugdtoernooi wordt gespeeld op vrijdag 9 maart en begint om 18.00 uur. Dit toernooi is alleen toegankelijk voor de jeugdspelers van JO13 tot en met JO17 van de vereniging.

Op zaterdag 10 maart is het seniorentoernooi. Dit toernooi begint om 19.30 uur. Naast de eigen leden mogen ook niet leden meedoen met het toernooi.

Wil je meedoen met één van de toernooien. Geef je op via de site van Sparta'25 door in de agenda op darten te tikken, kijk hier ook voor meer informatie.