Afbeelding

Kunstgeschiedenis iets voor u?

Algemeen Lezingen

Aarle-Rixtel/Beek en Donk - Zoals velen van u al weten was er de afgelopen jaren op donderdagmiddag een aantal lezingen over kunstgeschiedenis en een verscheidenheid aan kunstenaars, georganiseerd door KBO Aarle-Rixtel. Helaas zijn deze lezingen na ongeveer 4 jaar door omstandigheden moeten stoppen omdat de 'leraar' Willem van Roij ander werk aanvaard heeft, waardoor hij geen tijd meer kon vrijmaken om de serie lezingen voort te zetten.

De KBO in Aarle-Rixtel is daarom met deze lezingenreeks gestopt, erg jammer. KBO Beek en Donk wil proberen om een nieuw aantal lezingen op te zetten. Deze gaan verzorgd worden door Drs. Ger Jacobs, kunsthistoricus, en vinden plaats in het ontmoetingscentrum in Beek en Donk. De lezingen starten telkens om 14.00 uur. Om de belangstelling te peilen beginnen ze met 2 lezingen. Op donderdag 22 februari met een lezing over het leven en werk van Vincent van Gogh en op donderdag 29 maart een lezing over Rembrandt van Rijn. Na deze 2 lezingen zal er geëvalueerd worden of er voldoende belangstelling is om in het volgende winterseizoen met een nieuwe serie verder te gaan. Binnenkort volgt meer informatie.

Mocht u interesse hebben, noteer dan alvast deze data. De kosten voor KBO leden bedragen €10,00 totaal voor deze 2 lezingen. De lezingen zijn ook toegankelijk voor niet KBO leden, deze moeten iets meer betalen, namelijk totaal €12,00 voor beide lezingen.