Afbeelding

Toneelvereniging 'De Vriendenkring' start voorverkoop

Algemeen Evenementen

Lieshout - De tijd vliegt voorbij, de carnaval is weer achter de rug en iedereen komt weer in een rustiger vaarwater. Allemaal, op de spelers en decor bouwers van 'De Vriendenkring' na, want er wordt flink gebouwd in het Dorpshuis in Lieshout. Het podium voor de aankomende voorstellingen moet worden gemaakt en geplaatst, en zo kunnen de spelers nog even een paar repetities leren om te gaan met deze nieuwe situatie. Het repeteren gaat nu ook naar 2 keer in de week om zoveel mogelijk de puntjes op de beroemde i te zetten.

'De Vriendenkring' heeft al heel wat situaties op het podium neergezet, werken in een bordeel twee jaar terug tot een echte kerk vorig jaar om maar een voorbeeld te noemen. Er is dit jaar weer een nieuw toneelstuk met een geheel nieuwe situatie. Het speelt zich namelijk af op een eerste hulp afdeling van Medisch Centrum Lieshout. Iedereen weet dat het daar heel hectisch kan zijn maar als dat ook nog eens in een klucht vorm wordt gespeeld dan weet je dat het weer flink lachen wordt.

Wil je een avondje mee maken bij een van de uitvoeringen, dan kan dat want maandag 19 februari start de voorverkoop voor negen uitvoeringen. Voor €6,50 kun je er bij zijn, kaartjes zijn te koop bij: Van Berlo Top1Toys, Dorpsstraat 47 in Lieshout of aan de kassa van de gespeelde voorstelling in het Dorpshuis. Het stuk 'Extra hulp op de eerste hulp' wordt gespeeld op de volgende data: 10,11,14,16,17,18,21,23 en 24 maart. Aanvang van de voorstellingen is 20.00 uur zaal is om 19.00 uur open.

Wil je ongedwongen komen genieten van een heerlijke avond toneel kom dan kijken naar een van de uitvoeringen. Heb je last van een vervelend kwaaltje of heb je ´s middags op je duim geslagen met een hamer, maak je geen zorgen, zij lossen dat als sneeuw voor de zon voor je op met een van hun…. deskundige dokters!