Jan Jansen werd verkozen tot 'Heikneuter van het Jaar'
Jan Jansen werd verkozen tot 'Heikneuter van het Jaar'

Jan Jansen Heikneuter van het jaar 2018

Algemeen Carnaval

Mariahout - De maandagmorgen in Mariahout is brunchen met de prins een traditie. Na de zondag gezamenlijk met z'n allen brunchen en na praten over wederom een geweldige optocht en geweldige vrijdag avond BALL-IN. En dan komt er het moment om de kneuter van het jaar bekend te maken.

De kneuter van het jaar het jaar 2018, alweer de vijftiende keer dat de kneuter van het jaar bekend wordt gemaakt. Ook deze persoon is weer speciaal net als alle voorgangers, want je wordt natuurlijk niet zomaar kneuter van het jaar. Het is toch een stuk van waardering wat er dan toch allemaal als vrijwilligerswerk gedaan wordt.

Dit jaar was het de eer aan Jan Jansen. Nietsvermoedend stond hij voor Radio Kontakt de opnames te maken zodat de beelden weergegeven konden worden op Radio Kontakt TV. En dan hoe verder het verhaal vordert in de zaal begon er bij Jan een lampje te branden. Veel van de gesproken tekst waren overeenkomsten van hem. Denk dan maar eens aan het vele vrijwilligers voor CV de Heikneuters, de Grottendorfer blaaskapel, het maken van de jubileumspeldjes en zo nog veel meer, te veel om dat in de krant te verwoorden. En daar kwam dan ook het verlossende woord, de kneuter van het jaar 2018 is Jan Jansen! Snel werd de camera van Jan overgenomen zodat de vereniging het op beeld vast kon leggen.

Deze titel voor Jan komt hem helemaal ter ere want als je alle uren gaat optellen dat hij vrijwilligerswerk heeft verricht, dan zijn deze uren onbetaalbaar. Jan nogmaals gefeliciteerd hiermee en geniet ervan, deze eer komt ook zijn vrouw Thea ten goede. Zij geeft Jan hier tenslotte dan ook de vrijheid in om dit allemaal te kunnen doen.