Vlado Kumpan und seine musikanten
Vlado Kumpan und seine musikanten

Vlado Kumpan und seine musikanten in Aarle-Rixtel

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Stichting Tsjechische Blaasmuziek Laarbeek is een jonge stichting die zich tot doel stelt om de blaasmuziek in het algemeen te promoten. Daarom wordt er tweejaarlijks een internationaal evenement georganiseerd.

Op 10 maart wordt dit evenement voor de tweede keer gehouden en op verzoek van de vele fans is Vlado Kumpan Und Seine Musikanten weer uitgenodigd om te komen spelen in de Dreef, Duivenakker 76 Aarle-Rixtel. Zij hebben een totaal nieuw programma met nieuw gecomponeerde stukken van huiscomponist Milosav Prochazka. Maar ook de show om alle muziek heen is nieuw, dus het wordt een hernieuwde kennismaking met deze virtuoos op trompet.

In het voorprogramma treedt blaaskapel Krajovjanka op. De zaal gaat om 18.00 uur open en begint ook het voorprogramma tot 19.30 uur. Om 20.00 uur begint het optreden van Vlado Kumpan USM. Zij spelen tot ongeveer 0.00 uur. Kaarten en verdere informatie zijn te verkrijgen via www.blaasmuziek-laarbeek.nl of bij het secretariaat na telefonische afspraak: J. Pennings, Meierijstraat 26, Aarle-Rixtel. Tel. 06-43090171.