Afbeelding

Supportersclub 'De Lieshoutse Wielrenners' huldigt jubilarissen

Algemeen Algemeen

Lieshout - Tijdens de drukbezochte jaarvergadering van de supportersclub 'De Lieshoutse Wielrenners' huldigde deze haar jubilarissen. Dertien in totaal, zes robijnen en zeven zilveren jubilarissen.

Voor een veertigjarig jubileum is een herinneringsschild en deze gingen naar Roland Versteegden, Jos Schepers, Carel Huygens, Carlo Klomp, Piet Franke en Corrie van Deursen-van Veggel. Het verenigingsbord voor de 25-jarige jubilarissen ging naar Glenn Klomp, Lisanne Klomp, Antoon Manders, Wilma Manders-Bouw, François Steegs, Monique Jansen en Harrie Kanters. 163 leden van de supportersclub zijn nu gehuldigd als zilveren jubilaris. 40 leden die 40 jaren lid zijn. 8 leden die 50 jaren lid zijn. Één lid is 60 jaren lid.

De jaarvergadering had zoals gebruikelijk een vlot verloop. Voor de pauze werd 2017 afgehandeld in 10 minuten. De pauze met gratis loterij volgde en vervolgens 2018 met de verkiezingen en huldigingen. Afscheid werd genomen van voorzitter Carlo Klomp, en ook Marcel van de Meulengraaf en Manon de Graaf namen afscheid van het bestuur. Zij kregen naast een boeket bloemen een presentje aangeboden. Carlo Klomp werd tor erelid benoemd. Teun van Kaathoven en Monique Jansen komen het bestuur versterken.

Het programma wordt voorgesteld en de 45e jeugdronde is het eerste evenement op zondag 15 april. Meteen gevolgd door de 46e vijfdaagse voor de schooljeugd. Zondag 20 mei is de 63e Grote Bavaria-Ronde van Lieshout. De 39e Bavaria-veldrit staat voor zondag 18 november op de agenda en de 39e jeugdveldrit voor zondag 2 december.

De avond werd afgesloten met een kaartavond. Het rikken werd gewonnen door Pierre Steegs, 2e Marrijn Minten en 3e Hetty van de Laar. Bij het jokeren ging de eerste prijs naar André van der Linden, 2e Micha Klomp en 3e Ans Henskens.