Open (moeder)vlekkenspreekuur bij dermatologen in Lieshout

Algemeen Gezondheid

Lieshout - Geen koe zo bont of er is een vlekje aan, geen mens.. sproeten, pigmentvlekken, moedervlekken of erger? Vanuit deze gedachte organiseert de werkgroep GVO van het Kruiswerk Lieshout-Mariahout een thema-avond en inloopspreekuur over 'huidvlekken'.

Het inloopspreekuur vindt plaats op zaterdag 24 februari: Dr. Legierse en Dr. Roozeboom, dermatologen Elkerliek Ziekenhuis, nodigen u uit om hen naar uw (moeder)vlek te laten kijken.

Misschien is het u opgevallen dat u een of meerdere moedervlekken heeft die u nog nooit gezien hebt of die aan het veranderen zijn. Het aantal kwaadaardige moedervlekken (melanomen) neemt toe. In de media wordt dit onder de aandacht gebracht. Hierdoor gaan mensen wel meer op hun moedervlek letten, maar men weet vaak niet precies waarop men moet letten. Dit kan onrust veroorzaken.

Dit inloopspreekuur vindt plaats: zaterdag 24 februari tussen 10.00 en 12.00 uur in de praktijk van Lindeman en Rechters, Grotenhof 44 B in Lieshout. Op dit spreekuur is iedereen welkom. Maar omdat de dermatologen voldoende tijd willen besteden aan de mensen is er een beperkte capaciteit en is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via een mailtje naar marianneswinkels@hotmail.com.