Afbeelding

Gratis visvergunning voor jeugd HSV 't Sluisje

Algemeen Sport

Lieshout/Mariahout - Met ingang van het nieuwe jaar heeft het bestuur van HSV 't Sluisje besloten dat de jeugd van 7 t/m 13 jaar van Lieshout en Mariahout, gratis lid van de vereniging kan worden. Dit besluit is genomen om de jeugd kennis te laten maken met één van de mooiste sporten van Nederland, vissen!

Deze gratis vergunning is af te halen bij Top 1 Toys Van Berlo, Dorpsstraat 47 in Lieshout. Let op, alleen tijdens de openingstijden van de winkel.

Ook in 2018 organiseert H.S.V. 't Sluisje voor het 29e jaar een viscursus voor 15 jeugdigen van Lieshout en Mariahout. Op 26 april op de visvijver en op 3 mei en 19 mei rotonde Bavaria van 18.30 tot 20.30 uur. Opgeven is mogelijk bij Frans Verkuijlen, Dorpstraat 3 te Lieshout.

Ook kunnen de dagvergunningen à €7,50 (voor iedereen van 14 jaar of ouder), alleen afgehaald worden bij Top 1 Toys Van Berlo. Wil je dus een dagje gaan vissen op de mooie visvijver 't Luytelaar, vergeet dan niet uw dagvergunning tijdig te halen in de winkel.

Om het vissen op de visvijver voor iedereen aantrekkelijk te maken, is er in januari weer volop vis uitgezet zoals 500 spiegelkarpers, 150 rijenkarpers en 500 stuks zeelt. Daarom verwachten ze wederom dat iedereen weer volop vis kan vangen in 2018 en veel visplezier heeft bij H.S.V. 't Sluisje in Lieshout.

Zijn er mensen die lid willen worden of meer willen weten van de visclub, kijk dan voor meer informatie op hsvhetsluisje.mijnhengelsportvereniging.nl.