Informatiemiddag over Hospice De Populier

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Het is de wens van velen om thuis te kunnen sterven. Thuis, te midden van de mensen die hen lief zijn en in een omgeving die vertrouwd is. Om tal van redenen is het soms niet mogelijk om die wens in vervulling te laten gaan. Voor hen is er een hospice.

In samenwerking met KBO Beek en Donk, ViERBINDEN en Kruiswerk Laarbeek wordt er op dinsdag 27 februari een lezing verzorgd over het hospice. Deze start om 14.00 uur in het Ontmoetingscentrum van Beek en Donk.

Lenette IJzermans, verpleegkundige in hospice "De Populier" in Bakel geeft antwoord op de vraag: Wat is een hospice? Enerzijds gaat het over een hospice in zijn algemeenheid en anderzijds wordt in beeld gebracht hoe de zorg in hospice 'De Populier' is. Er is tijd om uw vragen te stellen!

De middag is vrij toegankelijk voor 50-plussers van Laarbeek. Maar, mocht u graag zoon/dochter meebrengen, dan kan dat. In verband met de organisatie vragen ze u wel zich even aan te melden voor 26 februari per briefje / mail / telefoon bij: M.C. van der Heijden, Magnolia 9, Beek en Donk. Tel. 0492-464712 (evt. inspreken) of mail m.c.van.der.heijden.thijssens@gmail.com. Ze hopen u op deze middag te ontmoeten.