Afbeelding
Foto: Ingezonden

Forumavond voor en door Laarbeekse vrouwen; gemeenteraadsverkiezing 2018

Algemeen Evenementen

Mariahout - In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 houdt vrouwenvereniging oMase uit Mariahout op woensdag 14 maart een politieke forumavond. De vrouwelijke vertegenwoordigers van de verschillende Laarbeekse politieke partijen gaan onderling en met u in debat.

oMase nodigt alle Laarbeekse vrouwen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De forumavond vindt plaats in het Buurthuis van Mariahout, gelegen aan de Bernadettestraat 43. Aanvang 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open. Bij binnenkomst staat een kopje koffie/ thee voor u klaar, aangeboden door oMase. In verband met het klaarzetten van de zaal en het verzorgen van koffie/thee zouden zij het fijn vinden als u zich vooraf even aanmeldt.

Doel van deze avond is Laarbeekse vrouwen politiek bewust te maken / te houden, hen te informeren over de standpunten van de verschillende partijen, over zaken die u van belang vindt. Belangrijk is dat heel Laarbeek, zeker ook de Laarbeekse vrouwen geïnformeerd worden over de programma's van de verschillende partijen. Vaak is politiek toch een mannenzaak, maar zeker voor vrouwen niet minder belangrijk. Laat u informeren door de vrouwelijke kandidaten van de verschillende partijen. Laat hen u duidelijk maken waar hun partij maar ook zij persoonlijk voor staan. Hoe groter de opkomst hoe groter de wisselwerking onderling en met het publiek.

Heeft u onderwerpen die bij u of in uw dorp spelen en die u graag ter sprake wilt brengen, geef deze dan vooraf aan hen door, zodat ze deze in de stellingen en/of vragen kunnen verwerken. Aanmelden uiterlijk maandag 11 maart 2018. Doorgeven onderwerpen voor discussie uiterlijk donderdag 1 maart. Dit kan beide door te mailen naar: info@omase.nl of bel naar: 0499-422268.

oMase zou het erg fijn vinden als Laarbeekse dames in groten getale aanwezig zijn en daarmee de vrouwelijke kandidaten van de verschillende partijen ondersteunen.