Archieffoto van het verkiezingsdebat in 2014
Archieffoto van het verkiezingsdebat in 2014 Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Laarbeek maakt zich op voor groot verkiezingsdebat

Politiek Evenementen

Laarbeek – Er vindt op dinsdagavond 13 maart een groot verkiezingsdebat plaats in het gemeentehuis van Laarbeek. De fractievoorzitters van alle politieke partijen krijgen diverse stellingen voorgeschoteld en gaan hierover in gesprek met elkaar. Gemeente Laarbeek organiseert dit debat in samenwerking met DeMooiLaarbeekKrant, Omroep Kontakt en Ondernemersclub VIER. Iedereen is van harte welkom.

Belangrijke verkiezingen
Een onafhankelijke gespreksleider laat de politici reageren op actuele thema's. Gemeenteraadsverkiezingen zijn belangrijk. De lokale politici nemen immers besluiten die de inwoners van Laarbeek direct aangaan. Denk bijvoorbeeld aan subsidies of de aanleg van wegen, bouwen van woningen, afvalinzameling of de hoogte van de lokale belastingen. Wellicht zijn er vragen die u zelf zou willen voorleggen aan de lokale politieke partijen. Die kans is er, want tijdens het debat is er ook gelegenheid voor de aanwezigen om een vraag te stellen. Het antwoord zou u kunnen helpen kiezen op 21 maart, als u mag gaan stemmen voor een nieuw gemeentebestuur.

Voor alle Laarbeekse inwoners
Iedereen is welkom op deze debatavond, die start om 20.00 uur. Om rekening te kunnen houden met de opkomst, is het prettig wanneer u zich aanmeldt als u voornemens bent te komen. Dit kan door een e-mail te sturen naar gemeente@laarbeek.nl. De vier organiserende partijen hopen op een vruchtbare avond, met een goede opkomst. Hopelijk tot dan!