Afbeelding

Aan de Wielen huldigt jubilarissen

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Tijdens de jaarvergadering van T.S.C. Aan de Wielen werden twee jubilarissen gehuldigd. Tochtencommissielid Theo Sterken vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap en Jan v.d. Laar, die zich al 40-jaar verdienstelijk maakt voor de vereniging.

Penningmeester Adri Donkers was tevreden over het boekjaar 2017. In het clubblad liet hij al eerder weten dat de contributie gehandhaafd blijft op €12,00 per jaar en voor jeugd en 65+ers is dat €7,50.

Dit jaar viert ADW een apart jubileum, voor het 25e jaar gaat men naar hotel Maas in Lutzerath om daar eind juni de Eifeltochten weer te gaan fietsen. Daarom wordt er dit keer een extra cachet aangegeven. Hoteleigenaar Stefan Maas komt begin mei naar Aarle-Rixtel om kennis te maken met het dorp en fietst ook een van de tochten mee.

Zondag 4 maart wordt, als de weergoden het toelaten, begonnen met het wegseizoen 2018. Het rondje Koks staat dan op het programma, de afstanden zijn 50 en 75 km. Voor de snelheid waarmee men wil fietsen is keuze uit 25, 28 of 30 km. per uur. De start is om 9.00 uur vanaf het Kerkplein in Aarle-Rixtel. Vanaf nu zijn er wekelijks fietstochten en zodra de zomertijd ingaat ook op dinsdag- en donderdagavond. Meer info is te lezen op de site van ADW.