Logo mooilaarbeek.nl
Werk van Truus de Wijs   | Fotonummer: ab950c
Werk van Truus de Wijs
Kunst en Cultuur

KuBra presenteert: 'Symbiose' in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - In 't Oude Raadhuis te Beek en Donk vindt zaterdag 3 maart om 16.00 uur de feestelijke opening plaats van de expositie KuBra presenteert: 'Symbiose', voorafgegaan door de verloting van een kunstwerk van een eerdere expositie ter ondersteuning van 't Oude Raadhuis. De expositie loopt van 3 tot en met 25 maart 2018.

Een groepsexpositie door 6 eigenzinnige kunstenaars die zijn aangesloten bij de Brabantse stichting KuBra; Tineke van Laarhoven (Gilze), Truus de Wijs (Eindhoven), Ruth van de Pol (Megen), Ellen Voets (Deurne), Emerentia van Vroenhoven (Breda) en Loes Watchman (Helmond).

Een symbiose van een diversiteit aan materialen aan stijlen. Deze expositie toont aan dat door diversiteit toch een mooie synergie ontstaat en dat verschillende disciplines en stijlen elkaar versterken. Op deze wijze is er voor iedere bezoeker wel iets te vinden wat hij of zij zal bevallen. Dat is KuBra! Kracht door variatie, creativiteit en kruisbestuivingen.

Het kunstenaarscollectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) kent ruim 130 leden die allemaal werken en wonen in Brabant (NL). De kunstenaars hebben o.a. als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België.

In deze expositie is een diversiteit aan werken te zien welke gemaakt zijn met allerlei soorten materialen in verschillende stijlen, zoals sculpturen van brons, steen, klei, glas en wandobjecten/schilderijen met inkt, aquarel, acryl en olieverf op doek en papier of een mix daarvan. Hierin zien we techniek en vakmanschap op hoog niveau.

't Oude Raadhuis, gelegen aan Heuvelplein 8 te Beek en Donk is geopend op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden wordt u ontvangen door de kunstenaars. Toegang gratis. U bent van harte welkom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>