vv Mariahout verliest nipt van Stiphout Vooruit

Mariahout - Op een zeer koude zondagmiddag stond de wedstrijd Stiphout Vooruit 1 tegen vv Mariahout 1 op het programma. De wedstrijd was nog maar vijf minuten aan de gang en de eerste grote kans was voor Mariahout.

Dennis Veldpaus kwam vrij voor de keeper van Stiphout, maar wist de keeper niet te passeren. Het spel ging in het eerste kwartier van de wedstrijd snel op en neer maar echte kansen werden niet gecreëerd. In de 20e minuut viel uit de eerste grote kans voor Stiphout Vooruit de 1-0. Een lastige stuiterbal werd door Mariahout-keeper Rick van den Heuvel niet goed verwerkt. In een uiterste poging de bal verder weg te werken verliet van den Heuvel de doelmond, maar Stiphout-speler Teun Welten was sneller bij de bal en kon de bal in het lege doel plaatsen. Meer wapenfeiten vielen er niet te noteren waardoor 1-0 ook de ruststand bleef.

In de rust werd Luuk Leenders gewisseld voor Roy van den Broek. Het spel bleef net als in de eerste helft op en neer gaan. Echte kansen bleven echter uit en Mariahout-trainer van Haterd bracht halverwege de tweede helft ook nog Jens Leenders in het veld. In de 75e minuut werd een schot van Roy van de Broek, na goed voorbereidend werk van Freek Habraken, ternauwernood door de doelman van Stiphout gered. Het laatste kwartier waren er voor beide ploegen nog meer kansen, maar gescoord werd er niet meer. In de laatste minuut was er nog een vervelend opstootje tussen keeper Rick van den Heuvel en Stiphout-speler Max ter Steeg waarop de scheidsrechter hen beiden de rode kaart toonde.

Komende zondag speelt Mariahout, als het weer het toe laat, thuis tegen Boxtel. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.