Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Inschrijvingen Zeskamp Beek en Donk van start

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Het is nu misschien nog frisjes buiten, maar de organisatie van Zeskamp Beek en Donk is alweer enkele maanden bezig met de nodige voorbereidingen voor het evenement. Tijd dus om jouw team op te geven! Ga je voor de felbegeerde eerste prijs, voor de gezelligheid of allebei? Er zijn dit jaar weer spannende nieuwe spellen bedacht, maar ook komen er oude bekende spellen voorbij. Daarnaast heeft de organisatie ook weer een spetterend programma voor de feestavond in petto! Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 12 maart.

Dit jaar vindt de Zeskamp plaats in het weekend van 16 en 17 juni. Dit jaar is er gekozen voor een vergelijkbare indeling met voorgaande jaren. Er is op beide dagen weer sprake van 2 categorieën. Tijdens de scholenzeskamp, die op zaterdag plaatsvindt, strijdt de jeugd van de Laarbeekse basisscholen tegen elkaar om de felbegeerde wisselbeker. Teams komen tegen elkaar uit in de categorieën groep 5/6 en groep 7/8. Het minimale aantal personen in een team is 8.

Op zondag, tijdens de dorpszeskamp, is het de beurt aan buurtverenigingen, vriendengroepen, sportteams en alle andere mogelijk denkbare teams. Dit jaar zijn er ook op zondag weer twee categorieën, namelijk teams van 12 t/m 15 jaar en teams vanaf 16 jaar. De deelnemende teams aan de dorpszeskamp dienen eveneens uit minimaal 8 personen te bestaan. Daarnaast geldt voor de categorie vanaf 16 jaar dat er minimaal 2 dames moeten deelnemen aan ieder spel.

Inschrijven kan via de website www.kpjbeekendonk.nl en op deze website is ook alle informatie terug te vinden over de Zeskamp. De inschrijvingen sluiten op zondag 15 april. Op beide dagen geldt een maximum van 40 teams. Meld je dus snel aan, zodat jouw team zeker kan deelnemen. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld betaald is.

Houd de zaterdagavond natuurlijk ook vrij in jouw agenda! Op deze avond vindt er traditiegetrouw weer een ontzettend gezellige feestavond plaats. Hierover volgt op korte termijn meer informatie. Volg hen op Facebook voor het allerlaatste nieuws: Zeskamp Beek en Donk.