Archieffoto
Archieffoto Foto: Joost Duppen

Kings & Queens Festival Lieshout 2018

Algemeen Evenementen

Lieshout - Nieuw logo, nieuwe opzet, vernieuwde werkgroep! Alle voorbereidingen om van Koningsdag 2018 een groot succes te maken zijn in volle gang in Lieshout. Elementen zoals iedereen ze gewend zijn komen natuurlijk terug in het programma, zo gaat de opening om 13.00 uur van start met harmonie St. Caecilia en het Gilde. Waarbij de kleintjes mee kunnen lopen met een instrument of versierde fiets… Maar er staat ook veel nieuws te gebeuren. Het doel is om Lieshout sfeer te laten proeven van een festival voor jong en oud met een breed scala aan activiteiten.

Denk hierbij aan een vrijmarkt in de ochtend tijdens de Kings & Queens run, maar vooral in de middag staat er van alles op het programma. Natuurlijk is het straatvoetbaltoernooi onder leiding van ELI niet meer weg te denken. Alleen dit keer kunnen jongeren t/m 15 jaar deelnemen, bij genoeg aanmeldingen worden er meidenteams gevormd en de velden worden afgezet door gave opblaasbare borders.

Er is een kidscorner met o.a. springkussens, knutselen, schminken, snoepkraam, een ballonnenclown, een ritje met de Bavaria brandweerwagen en een selfiecorner waar ludieke foto's gemaakt en geplaatst kunnen worden. Bij Bavaria Brouwerij Café komt een lasergame area waar kinderen zich voor in kunnen schrijven. Dit alles wordt muzikaal omlijst door diverse Dj's en er zijn optredens van verschillende dans-/zanggroepen.

En dan.. als diamant op de kroon.. hoort bij een festival natuurlijk goede muziek en heerlijke hapjes van diverse foodtrucks. Vanaf 17.00 uur draaien verschillende Dj's de volumeknop nog een paar uurtjes wat verder open en kan er nog door worden gefeest!

Kortom; Kings & Queens Festival Lieshout 2018 wordt in Lieshout een prachtige, bomvolle, sportieve, creatieve, muzikale maar vooral een hele gezellige dag voor jong en oud! Blijf up-to-date en like hun Facebookpagina: Koningsdag Lieshout Kings en Queens festival.