Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Nieuwe website voor Hiep-Hoi

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - De lente is weer begonnen en dan begint het Hiep-Hoi-gevoel al te kriebelen. De kindervakantieweek is dit jaar gepland van 13 tot en met 17 augustus op het evenemententerrein in Beek en Donk.

De voorbereidingen voor de kindervakantieweek zijn al in volle gang! Hoe en wat, dat verklappen ze nog niet. Wel gaan ze dit jaar lachen, gieren, brullen in een tent vol avontuur. Alle kinderen die de basisschool bezoeken mogen meedoen, dus vanaf groep 1.

Dit jaar is de website www.hiephoibeekendonk.nl helemaal in een nieuw jasje gestoken. Dit betekent dat de inschrijvingen digitaal worden gedaan en met iDeal betaald. Vanaf 1 maart tot en met 20 mei 2018 kun je jezelf inschrijven via de website.

Mocht het digitaal inschrijven toch niet helemaal lukken, dan nodigt de organisatie je graag uit op hun inschrijfavond op 12 april van 19.00 tot 20.00 uur bij Café-Zaal van de Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk. Zowel kinderen als vrijwilligers kunnen zich inschrijven via de website. Jij doet toch ook mee?