Afbeelding

oMase Forumavond voor vrouwen

Politiek Evenementen

Mariahout - In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 houdt vrouwenvereniging oMase uit Mariahout op woensdag 14 maart een politieke forumavond. De vrouwelijke vertegenwoordigers van de verschillende Laarbeekse politieke partijen gaan onderling en met u in debat.

De aanmeldingen lopen binnen. De verschillende politieke partijen hebben hun vertegenwoordigster aangemeld en ook de publieke belangstelling is groeiende. De organisatie is de avond strak aan het plannen, zodat zeker geen enkele politieke partij bevoordeeld wordt. Aan de hand van stellingen worden de verschillende partijen in de gelegenheid gesteld hierop te reageren en hun politieke keuzes kenbaar te maken. Ook het vrouwelijke publiek in de zaal heeft haar inbreng.

oMase nodigt alle Laarbeekse vrouwen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De forumavond vindt plaats in het Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout. De aanvang is 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open. Bij binnenkomst staat een kopje koffie/ thee voor u klaar, aangeboden door oMase.

In verband met het klaarzetten van de zaal en het verzorgen van koffie/thee zouden zij het fijn vinden als u zich vooraf even aanmeldt. Dit is mogelijk door een mail te sturen naar info@omase.nl of telefonisch via 0499–422268.

oMase vindt het erg fijn vinden als Laarbeekse dames in groten getale aanwezig zijn en daarmee de vrouwelijke kandidaten van de verschillende partijen ondersteunen.