Afbeelding

Diverse activiteiten bij KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - Workshop Paasbloemstuk op dinsdag 20 maart. U kunt een paasbloemstuk maken tijdens de workshop die gehouden wordt onder leiding van bloemist Ralph Bertens van Bloemend in de Dorpsstraat. Bloemist Ralph ontwerpt weer een fraai paasstuk dat tijdens deze workshop onder zijn inspirerende en deskundige leiding gemaakt gaat worden.

Hij zorgt voor alle bloemen en verdere benodigdheden. Hij vraagt u wel zelf een mesje en/of snoeischaar mee te brengen. ze beginnen om 19.30 uur in de Jongerenruimte in het Dorpshuis. Leden kunnen zich aanmelden voor deelname bij de Inloop in het Dorpshuis op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur tot en met dinsdag 13 maart. De kosten voor deelname aan de workshop bedragen €25,00, maar voor leden van KBO Lieshout €22,50, inclusief een kopje koffie. Het zijn altijd bijzonder gezellige en geslaagde bijeenkomsten.

Excursie naar Anthuriumkwekerij
Op donderdag 22 maart gaat de KBO op excursie naar Anthurium Kwekerij Wijnen in Asten. Op een oppervlakte van 5,2 ha worden meer dan 25 soorten en kleuren anthuriums gekweekt. Via veilingen in Aalsmeer, Naaldwijk, Eelde en Herongen vinden ze hun weg naar klanten in binnen- en buitenland. De prijs voor deze excursie is €5,00 per persoon, inclusief koffie en vlaai. Het aantal deelnemers is maximaal 40. De rondleiding over het bedrijf is lopend. Aanvang van de excursie in Asten is 14.00 uur. Ze vertrekken, poolend met eigen auto's, om 13.30 uur vanaf het Dorpshuis. U kunt zich aanmelden bij de Inloop. Geeft u dan ook door of u wilt rijden of liever meerijdt. Wie meerijdt, betaalt de chauffeur €2,00 voor de benzine. Het adres van de kwekerij: Waardjesweg 9, 5721 TC Asten.

Activiteiten
Toneel Vriendenkring, zondag 11 maart, 20.00 uur, Dorpshuis. Workshop Internet bankieren, dinsdag 13 maart, aanvang 9.00 uur, Dorpshuis. Leesclub, dinsdag 13 maart, 20.00 uur, Franciscushof. Algemene Ledenvergadering, donderdag 15 maart, 13.30 uur, Dorpshuis.

Noteer vast in uw agenda: Kunstgeschiedenis, Surrealisme, maandag 19 maart, 20.00 uur, Dorpshuis. 'Reizen vanuit je luie stoel', dinsdag 27 maart, 13.30 uur, Dorpshuis. 'In gesprek over het levenseinde', dinsdag 10 april, 13.30 uur, Dorpshuis

Wilt u meedoen met de leuke en interessante activiteiten van de actieve seniorenvereniging KBO Lieshout? Of wilt u meer weten? Stap eens binnen bij de Inloop. Iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis. Of drink gezellig een kop koffie of thee mee.