Afbeelding

Meld je aan voor de Laarbeekse Roefeldag

Algemeen Jongeren

Laarbeek - Het duurt nog even, maar zaterdag 9 juni is het weer roefelen in Laarbeek. De kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen kunnen dan een kijkje nemen in 'de grote mensenwereld'. De Roefeldag is een leuke dag waarop je jouw bedrijf, vereniging of hobby kan presenteren. Nieuwe bedrijven die interesse hebben om mee te doen, kunnen op de website www.roefeldaglaarbeek.nl de contactpersonen per kern vinden.

Alle 4 de kernen zijn al weer bezig met de voorbereidingen van de roefeldag. Per kern staat beschreven hoe je je kan aanmelden voor de roefeldag. Ook de kinderen die naar het speciale onderwijs gaan, kunnen meedoen aan de roefeldag.

Aarle-Rixtel
Voor het inschrijven voor de roefeldag in Aarle-Rixtel, krijgen de kinderen van alle basisscholen op 3 april een inschrijfformulier mee. Via de mail van school wordt er ook aandacht aan besteed. Het is de bedoeling dat het inschrijfformulier uiterlijk 13 april ingeleverd is. Op de website www.roefeldaglaarbeek.nl/aarle-rixtel kun je meer informatie vinden over de roefeldag.

Beek en Donk
Het Roefelcomité Beek en Donk is ook weer druk bezig met het organiseren van de Roefeldag. Wil jij zelf een keertje achter de kassa? Een keer op een graafmachine rijden? Spuiten met een brandweerspuit? Of je eigen frietjes bakken? Je kunt je nu al inschrijven/opgeven via onze website www.roefeldaglaarbeek.nl/beek-en-donk. Aanmelden is mogelijk t/m 31 maart.

Lieshout
Vorig jaar is er door 250 kinderen in Lieshout geroefeld. Ook dit jaar hopen ze weer op zo'n mooie opkomst. Het inschrijfformulier wordt op 26 maart, via je school in een nieuwsbrief verspreid. Kinderen van het speciaal onderwijs, die bij het Roefelcomité bekend zijn, krijgen een inschrijfformulier in de brievenbus. Lever het inschrijfformulier vóór 6 april in, bij je school, in de speciale Roefeldagbus. Je kunt je ook altijd inschrijven via de website: www.roefeldaglaarbeek.nl/lieshout. Op deze website tref je ook uitgebreide informatie aan over de Roefeldag in Lieshout. Na 6 april kun je helaas niet meer inschrijven.

Mariahout
De kinderen die in Mariahout mee willen doen, kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier dat bij het zoemertje van 21 maart zit. Dit formulier willen ze dan uiterlijk 13 april weer terug op school hebben. Kinderen die elders onderwijs volgen, maar wel in Mariahout wonen, krijgen een brief in de brievenbus. Op de website www.roefeldaglaarbeek.nl/mariahout kun je foto's van vorig jaar bekijken, daar kun je ook zien welke bedrijven er meedoen op de roefeldag.

Het comité hoopt veel Laarbeekse kinderen te zien op zaterdag 9 juni.