Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - De Laarbeekse Omroep Kontakt zoekt voor de uitbreiding van haar bestuur een penningmeester. De werkzaamheden bestaan uit het 1 à 2 uur per week bijwerken van de administratie. Daarnaast is hij/zij lid van het bestuur, heeft als zodanig stemrecht en is eenmaal per maand aanwezig op de bestuursvergadering die in de studio wordt gehouden.

Voor woonvoorziening de Bleek zoekt Laarbeekvoorelkaar meerdere gastvrouwen en/of gastheren om samen spelletjes te doen, te kaarten, koffie/thee te drinken, consequent aanwezig te zijn en een praatje te maken. Er wordt een consequente aanwezigheid verwacht van minimaal 1 avond per week (op doordeweekse dagen). De tijden zijn tussen 19.00 en 21.00 uur. Er wordt gezocht naar iemand die zorgt voor de koffie/thee, maar ook voor de gezelligheid en een eventuele invulling van de avond (bijv. een kaartavond). Er volgt eerst een gesprek met coördinator vrijwilligers die verder kan vertellen wat er verwacht wordt van de vrijwilliger. Voor vrijwilligers op de Bleek geldt dat vanuit de organisatie het volgende geboden kan worden: cursussen/themabijeenkomsten, vrijwilligersverzekering, een vrijwilligersfeest, een kerstattentie en eventuele reiskostenvergoeding.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.