Koningsnacht 2017 in Beek en Donk
Koningsnacht 2017 in Beek en Donk Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

OranjeFestival 2018: aanmelden vrijmarkt en standhouders

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Op en rond het Heuvelplein wordt op 26 en 27 april het 2e OranjeFestival gehouden. Het koninklijke feestje staat bol van veel muziek met bands, dj's en diverse artiesten, die binnenkort allemaal bekend worden gemaakt. Koningsnacht (de avond van 26 april) bestaat uit een gratis toegankelijk muzikaal festijn met o.a. de geweldige band 'Mag Het Wat Zachter'.

Tijdens Koningsdag zijn er, buiten de vele optredens, allerlei activiteiten voor jong en oud. Ook kan iedereen gratis deelnemen aan de OranjeFestival Vrijmarkt, terwijl organisaties en ondernemers zich kunnen presenteren en hun producten aan de man mogen brengen (uitgezonderd alle vormen van drankverkoop). Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: colorfunlaarbeek@outlook.com.

Bij de vrijmarkt betreft het ruime gratis grondplaatsen. Voor organisaties en ondernemers geldt dat een plek op de markt met b.v. een eigen wagen gratis is. Er kunnen ook marktkramen worden gehuurd voor slechts €10,00 per marktkraam (2x1 mtr).

Mocht het weer erg slecht zijn, dan wordt het gehele evenement verplaatst naar muziekcentrum het Anker. In dit geval komt de vrijmarkt te vervallen (wegens plaatsgebrek). Dit wordt tijdig gecommuniceerd. Het OranjeFestival wordt ook dit keer hét feestje om plezier te hebben en koningsdag te beleven zoals het hoort: samen! Meer informatie is te vinden op: facebook.com/OranjeFestivalLaarbeek.