Gratis cursussen voor Laarbeekse vrijwilligers en mantelzorgers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - ViERBINDEN Mantelzorgondersteuning en Vrijwilligerswerk organiseren de ViERBINDEN Academie. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen/ workshops/ informatieavonden voor alle Laarbeekse mantelzorgers en vrijwilligers (of hun organisatie).

De aanbieders van de ViERBINDEN Academie bieden deze vrijwillig aan en de deelnemers hoeven niet te betalen. Dit is een principiële keuze. Niet omdat het niets mag kosten, maar omdat zij ervan overtuigd zijn dat ze met zijn allen heel veel kennis en kunde hebben en bereid zijn deze te delen met elkaar. Bij de volgende trainingen/cursussen/informatieavonden is er nog plaats:

Workshop Life Focus
In deze tijd wordt er veel van eenieder verwacht. We hebben vele rollen te vervullen en moeten verschillende ballen in de lucht houden. Hierdoor bestaat de kans dat je jezelf kwijtraakt of volledig wegcijfert. Je weet niet meer wat je zelf precies wil en/of nodig hebt. Tijdens deze workshops leer je weer richting en focus te geven aan je leven. Je krijgt tools aangereikt waarmee je jouw ware 'ik' weer kan ontdekken. Je vindt vergeten talenten en passies weer terug. Donderdag 22 maart van 19.00 tot 22.00 uur in het Dorpshuis in Lieshout.

Alle informatieavonden, trainingen en cursussen worden gehouden in een van de dorpshuizen van ViERBINDEN. Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via emailadres vrijwilligerswerk@vierbinden.nl of mantelzorg@vierbinden.nl of via telefoonnummer 0492-328800.