Afbeelding

Pupillen E1 Flamingo's kampioen

Sportnieuws Sport

Mariahout - Door een drietal teams van Korfbalvereniging Flamingo's werden zaterdag 17 maart de laatste zaalwedstrijden afgewerkt. Slechts één van deze wedstrijden in de Klumper was een hele spannende. Voor de Pupillen E1 stond namelijk het kampioenschap op het spel.

Tegenstander Kangeroe E1 stond voor aanvang van de wedstrijd slechts op 1 punt achter Flamingo's E1. De rood-witten, gesponsord door Mighels Stucwerken, zetten alles op alles om de kampioenstitel in de wacht te slepen. Het scoreverloop was de hele partij om en om en het stond vaak op een gelijke stand.

Aan het begin van de tweede helft wist Flamingo's opeens drie keer achter elkaar te treffen, maar de tegenstander gaf zich niet zomaar gewonnen en trok de stand weer gelijk naar 7-7. Ze maakten er een aantrekkelijke doch zeer spannende wedstrijd van voor de vele supporters op de tribune. De eindstand werd 8-8 en dus kon er worden gefeest. Pupillen E1 zaalkampioen!

In het Paasweekend start het tweede deel van de veldcompetitie. Senioren 1, gesponsord door Auto Corsten, uitkomend in de Overgangsklasse A, speelt haar eerste wedstrijd op tweede Paasdag om 11.30 uur tegen Corridor 1 in Son en Breugel.