Scouting Aarle-Rixtel brengt de lente bij u thuis

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Scouting Aarle-Rixtel brengt ook dit jaar de lente weer bij u thuis door middel van de verkoop van potgrond en fleurige bloemen. De opbrengsten van deze actie komen ten goede aan activiteiten op de zomerkampen van de verschillende speltakken.

Dit jaar sluit de lenteactie wederom aan bij de actie 'Kleur voor de Deur'. Deze samenwerking is onder andere terug te zien in de kleuren van het assortiment: rood, wit en blauw. Het assortiment bestaat dit jaar uit potgrond en prachtige violen. Een grote zak potgrond kost €3,50 per zak. De violen zijn te koop voor €3,50 per tray van zes stuks. Voor beide producten geldt een actieprijs van drie stuks voor €10,00.

De leden van Scouting Aarle-Rixtel komen bij u langs de deur op zaterdag 24 maart. 's Ochtends wordt er rond 10.00 uur gestart in de wijken ten zuiden van de Dorpsstraat, dat is de kant van de kiosk, de slager en café Stout. In de middag gaat de verkoop verder in de wijken ten noorden van de Dorpsstraat, dat is de kant van de fietsenmaker, Jantje en de bakker.

Bent u niet thuis of heeft u hen net gemist? Tussen 10.00 en 15.00 uur is het ook mogelijk om potgrond of bloemen te kopen op de blokhut aan de Duivenakker 74 (achter de Dreef).