Afbeelding
Foto: Liesbeth van Boxtel

Vrijwilligers gevraagd voor Koningsdag in Aarle-Rixtel

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Vorig jaar waren de festiviteiten tijdens Koningsdag een succes. Er waren in en om het centrum van Aarle-Rixtel allerlei activiteiten voor jong en oud. Diverse Aarlese verenigingen leverden hieraan een belangrijke bijdrage. Mede door deze vrijwilligers werd dit Koningsdagevenement een succes.

Ook dit jaar wordt op iedereen weer een beroep gedaan. Alle verenigingen hebben inmiddels dan ook een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst op dinsdag 10 april om 20.00 uur in multifunctioneel centrum De Dreef. Naast deze verenigingen is echter ook de hulp van individuele vrijwilligers erg welkom. Vele handen maken immers licht werk. Vandaar deze oproep aan iedereen die graag mee wil helpen om van Koningsdag 2018 in Aarle-Rixtel een leuke en gezellige happening te maken.

Alle hulp is in dit verband welkom, ook al bent u maar 1 of 2 uurtjes of een deel van de dag beschikbaar. Belangstellenden zijn daarom van harte uitgenodigd op de bijeenkomst in De Dreef. Bent u deze avond verhinderd, dan kunt u zich ook aanmelden via e-mail of telefoon bij onderstaande leden van het oranjecomité. Ook met ideeën voor activiteiten tijdens Koningsdag kunt u altijd bij hen terecht.

Ieders bijdrage is welkom en bovendien ook hard nodig. Aanmelden is mogelijk bij: Leo Lucassen (06-13486550 - lucassenvdheuvel@onsbrabantnet.nl), Wim van Dijk (06-53794753 - wim@dijkschilderwerk.nl), Paul Geene (06-55158811 - paulgeene@gmail.com), Jan-Willem van Dijk (06-22804637 - jan-willem.van.dijk@bam.nl) en Theo Schepers (06-43101043 - theo@theoschepers.nl).