Stephan Vergroesen in duel namens het 5e team van ATTC'77
Stephan Vergroesen in duel namens het 5e team van ATTC'77

Geen verliespartijen voor ATTC'77

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Het derde team van tafeltennisvereniging ATTC'77 gaat goed in de 5e klasse L. Veldhoven 11 steekt met kop en schouders boven iedereen uit, maar Vincent Braak, Jeroen en Werner Doensen volgen goed en staan tweede.

Afgelopen week speelden ze uit tegen Budilia 6. Al gauw liepen de heren uit naar een 0-5 voorsprong, toen kopman Jeroen het eerste steekje liet vallen. Ook Werner en Vincent verloren ieder één wedstrijd, wat de eindstand op 3-7 bracht en de voorsprong op de nummer 3 nu 7 punten bedraagt.

Het zesde team draait mee in de middenmoot van de 6e klasse K. Deze week waren José en Ruud van Turnhout verhinderd en mocht Juul Verbeeten, speler van het zevende team, met Gerdi van den Boomen en Dennis Verbruggen als invaller mee naar Deurne waar ze het vijfde team van de plaatselijke vereniging troffen. Ze waren goed op dreef en wonnen overtuigend met 1-9, alleen Gerdi moest één keer haar tegenstander feliciteren. Door deze overwinning lopen ze twee punten uit op de nummer 4, Veldhoven, die ze volgende week thuis treffen.

In de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat was het afgelopen vrijdag volle bak met vier thuiswedstrijden. Alle vier die teams deden goede zaken. Het eerste team won met 9-1 van Flash 3 uit Eindhoven met drie overwinningen voor zowel William Vlamings als Bart Boetzkes. Johan Voorhout volgde goed met twee overwinningen. Langzaam lijken ze uit de gevarenzone te krabbelen.

Het tweede team won met 7-3 van de nummer 6 Unicum 5, met drie overwinningen voor Frederieke van de Poel en twee voor Mark Rovers met wie ze ook de dubbel won. Jos Beniers scoorde het 7e punt. Ze staan voorlopig veilig vierde.

Het vierde team ontving nummer twee Flash 6. Thijs was in topvorm en won al zijn wedstrijden. Johnny van den Elzen won één keer. Johan Heurter won niks maar door winst in de dubbel eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Ze staan nu gedeelde laatste met Geenhoven 3.

Het vijfde team speelde tegen Veldhoven 13 en deze keer waren Stephan Vergroesen en Henk Buiting goed op dreef, zij wonnen ieder twee wedstrijden. Bart Willems maakte deze week één punt, waarmee de wedstrijd in een gelijkspel eindigde. De heren staan op de voorlaatste plek in de vijfde klasse M, voor Stiphout 8 tegen wie ze komende week spelen.