Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor de stichting Read to Grow zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl boekenwinkelmedewerkers die van boeken houden, met mensen kunnen omgaan, kunnen samenwerken met leuke collega's en de kassa kunnen bedienen. Het is voor paar uur elke week of per twee weken op donderdagmiddag, vrijdagmiddag of zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Ook invalkracht tijdens ziektes of vakanties zijn heel erg welkom.

Het logeerhuis van de Zorgboog in Lieshout is voor de gasten een plezierige plek om te verblijven. Een team van betrokken vrijwilligers, ondersteund door de logeerhuiscoördinator en het thuiszorgteam, staat dagelijks, 24 uur per dag, voor hen klaar om met aandacht en zorgzaamheid deskundige- en gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding te bieden. Om dit project tot een succes te maken zijn ze op zoek naar enthousiaste, lieve en ondernemende vrijwilligers die het verblijf in het logeerhuis tot een ultieme beleving willen maken. Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers die er plezier in hebben om aandacht te schenken aan eten, drinken, gezelligheid, animatie, zorg, schoonmaak enzovoort. De dag(en) en het tijdstip waarop je werkt kun je in overleg samen bepalen, vrijwel alles is bespreekbaar. De Zorgboog biedt je de mogelijkheid om o.a. een cursus 'omgaan met dementie' te volgen en zorgt voor de ondersteuning die je nodig hebt. Ben jij de kok, entertainer, gastvrouw/heer, interieurverzorger, zorgverlener of duizendpoot, die samen met de logeerhuiscoördinator het verblijf in het logeerhuis tot een belevenis wil maken, dan nodigen zij je van harte uit om contact met hen op te nemen.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.