Trio Opus
Trio Opus

Koffieconcerten in 't Oude Raadhuis

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Na een succesvolle uitvoering van het 150-jarig jubileumweekeinde van 't Oude Raadhuis in 2017 willen zij het aanbod van kunst uitbreiden met muziek. Dankzij de stimulans en het enthousiasme van musici uit Laarbeek vinden er in de sfeervolle ambiance van de exposities, muzikale optredens plaats in de vorm van koffieconcerten. Dus meldt u aan en kom ook genieten op het Heuvelplein.

Op zondag 8 april vanaf 11.30 uur, opent het Trio Opus1; Janny Otto (piano), Jacqueline Wezenberg (viool), en Margreet Palies (altviool) met licht klassieke muziek in een prachtige kleurrijke omlijsting van de nieuwste aquarellen van Ans Swinkels.

De muzikanten
Janny Otto studeert piano bij Eelco Kroon en vormt samen met Jetty van der Velden een pianoduo. Zij begeleidde diverse koren en was organiste in het Catharinaziekenhuis in Eindhoven.

Jacqueline Wezenberg studeerde op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en kreeg les van o.a. Nap de Klijn. Jacqueline studeerde schoolmuziek en was violiste in het Zeeuws Orkest. Ze remplaceerde in verschillende andere orkesten en leidt een strijkersensemble. Ze speelt eveneens in een aantal andere ensembles. Gedurende 40 jaar gaf ze vioollessen en ze was 25 jaar koordirigent.

Margreet Palies heeft altvioolessen bij Nico Dezaire, een bekend vioolpedagoog, ook op internationaal niveau. Zij nam deel aan muziekworkshops in zomervakanties in Frankrijk en speelt in diverse kamermuziekensembles en orkesten.

U kunt reserveren via de link op de website, of intekenen op de lijst die ligt in 't Oude Raadhuis. Een financiële bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Entree en koffie zijn gratis. Info: www.oudraadhuis.nl.