Bloemen en potgrondactie 2017, Scout pakt vanuit de aanhanger zijn verkochte bloemen
Bloemen en potgrondactie 2017, Scout pakt vanuit de aanhanger zijn verkochte bloemen

Bloemen- en potgrondactie bij Scouting Beek en Donk

Algemeen Natuur

Beek en Donk – De scouts van Scouting Beek en Donk laten de koude winter weer achter zich en richten zich de komende periode op de lente. In de lente periode werken de Scouts toe naar het zomerkamp, wat dit jaar plaats vindt van 7 tot en met 14 juli.

In de aanloop naar het zomerkamp staan er voor de Scouts nog vele activiteiten op de planning, zo gaan ze op zaterdag 14 april tussen 10.00 en 16.00 uur zakken potgrond van 40 liter, Geraniums, Lobelia's, Bacopa's en Petunia's in 11 cm potten verkopen. Deze dag trekken de scouts met volgeladen aanhangers Beek en Donk in, om deur aan deur hun bloemen en/of potgrond te verkopen.

De kosten hiervoor blijven net als voorgaande jaren gelijk. Een zak potgrond van 40 liter kost €3,50 en 3 zakken voor €10,00. Bloemen in 11 cm potten kosten €1,50 per stuk en 4 stuks voor €5,00.

Omdat de Scouts niet hun volledige assortiment op de aanhangers kwijt kunnen en om te voorkomen dat je iets wil wat ze niet meer bij hebben, is door de Scouts een oplossing bedacht! Je kunt nu al via hun website: actie.scoutingbeekendonk.nl je bestelling doorgeven en de betaling vindt pas plaats tijdens levering. De 21 cm hangpotten met daarin Fuchsia, Geraniums of petunia's zijn alleen via de website te bestellen. De bestellingen worden zoveel mogelijk op vrijdagavond 13 april bezorgd. Zo heb je een tweede voordeel, dat je op zaterdagochtend al meteen in de tuin aan de gang kan en je niet op de scouts hoeft te wachten. Tevens staat op hun website van iedere bloem een foto.

Ook zijn de Scouts op vrijdagavond 4 mei tijdens de dodenherdenking bij het monument naast het gemeentehuis van Laarbeek aanwezig, om de klok te luiden en vlaggen te hijsen.

Al deze activiteiten kan Scouting Beek en Donk bieden door de inzet van vele vrijwilligers. Op dit moment is de Scouting dringend op zoek naar nieuwe leiding. Vind jij het leuk om met kinderen het Scouting avontuur aan te gaan, meld je dan nu aan via de website: scoutingbeekendonk.nl/vrijwilligers

Wil je meer weten over de bloemen en potgrondactie van Scouting Beek en Donk, of heb je nog vragen? Neem contact op met de Scouts via actie@scoutingbeekendonk.nl, bezoek de website scoutingbeekendonk.nl of kijk op Facebook.