Rob Scheepers
Rob Scheepers Foto: Nicole Minneboo

Rob Scheepers speelt in Ons Tejater

Algemeen Evenementen

Lieshout - Rob Scheepers speelt op zaterdag 7 april een try-out van zijn nieuwste show 'Kom maar op!' in Ons Tejater Lieshout.

Rob Scheepers won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler, mocht aanschuiven bij DWDD en Jinek, kreeg een wekelijkse radiocolumn en werd een van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss. En dat terwijl zijn nieuwjaarconferences in het zuiden van het land avond na avond uitverkocht raakten én hij met zijn debuutshow 'Schroot' met veel succes ook boven de grote rivieren debuteerde.

Na deze wonderlijke wending realiseert de cabaretier uit Sterksel zich dat het tweede deel van zijn leven is begonnen. Radio, televisie en theaters ver buiten de Brabantse grenzen bespeelt hij inmiddels met veel plezier en succes. In zijn tweede show vertelt Rob aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken. Of Rob daar klaar voor is? 'Kom maar op!'

Zaterdag 7 april, aanvang 20.30 uur in de theaterzaal van het Dorpshuis. Entree €16,50 (incl. 1 consumptie). Reserveren is mogelijk via www.vierbinden.nl/onstejater. Mocht reserveren niet meer lukken, stuur dan een mailtje naar info@onstejater.nl voor meer duidelijkheid. Eventueel kunnen ze u op de wachtlijst plaatsen.