Afbeelding

Inschrijven voor Hiep-Hoi 2018

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - Het zonnetje schijnt, de voorbereidingen zijn in volle gang en de website is online. Sinds dit jaar heeft de kindervakantieweek Hiep-Hoi digitale inschrijvingen via hun website www.hiephoibeekendonk.nl. Alle basisschoolkinderen en vrijwilligers die willen meedoen kunnen zich aanmelden.

Je vult een formulier in op de site en je betaalt met IDeal. Net zo makkelijk vanuit thuis. Je kunt je tot 1 mei inschrijven voor het normale tarief, daarna is dat per kind €25,00. Let wel op dat dit tot 9 juli kan. Iedereen die daarna nog wil komen mag zich op maandag 13 augustus melden in de blokhut. Het opgeven van een vriendje of vriendinnetje is dan helaas niet meer mogelijk. Mocht de inschrijving niet lukken dan kan je op 12 april bij Café van de Burgt van 19.00 tot 20.00 uur langs komen, zodat zij je kunnen helpen. Ook iedereen die via Stichting Leergeld zich wil aanmelden wordt op deze avond verwacht om de inschrijving definitief te maken.

Nog een paar feiten: wist je dat alle kinderen weer een naam voor het Hiep Hoi dorp mogen verzinnen? Dat je de naam kunt mailen naar info@hiephoibeekendonk.nl? Alle kinderen een T-shirt van Hiep Hoi krijgen? Er elke dag een lunch is voor de kinderen? Timmerpapa's altijd zeer welkom zijn? Volwassen leiding ook!

De organisatie verwacht de kinderen allemaal op 13 augustus om 9.30 uur. De BBK op dinsdagavond moet worden opgehaald en er wordt dit jaar geen foto DVD meer gemaakt. Alle foto's worden op de website gezet. Je kunt Hiep-Hoi volgen via hun Facebookpagina om op de hoogte te blijven.