Tonny van Alem ontvangt het speldje van voorzitter Hans Verbakel
Tonny van Alem ontvangt het speldje van voorzitter Hans Verbakel

Huldiging bij Vogelvereniging Laarbeek

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Tijdens de Algemene vergadering van Vogelvereniging Laarbeek, op 20 maart, is Tonny van Alem gehuldigd met zijn 40-jarig lidmaatschap van de Nederlandse Bond. Voorzitter Hans Verbakel sprak zijn grote waardering uit over zijn inzet als lid van de vereniging.

Tonny is al vele jaren een actief bestuurslid. Eerst als secretaris en al enkele jaren als de grote regelaar/controleur bij de vogeltentoonstellingen, de opbouw en afbraak van de stellingen, verlichting, enz. hij stuurt de vrijwilligers aan tijdens dit evenement en ziet alles wat er gebeurd, goed of fout. Tonny is een echte opzichter en werkt al jaren met dezelfde mensen en zij werken als een team onder zijn leiding. Je kunt er van op aan dat alles netjes en goed geregeld wordt, hij zorgt op tijd voor een hapje en een drankje tijdens het werk, zodat er weinig tijd verloren gaat. Ook is hij een zeer goed vogelkweker met zijn postuur kanaries. Tonny wint vele prijzen tijdens de tentoonstellingen, ook bij de Nederlandse Kampioenschappen.

De voorzitter wenste Tonny veel succes met de vogelkweek toe. Hierna spelde hij namens de Nederlandse Bond uit blijk van waardering het jubileumspeldje op en gaf een blijvend aandenken van de Vogelvereniging Laarbeek.