Dirk van de Venne aan service namens TTV Eén en Twintig 3
Dirk van de Venne aan service namens TTV Eén en Twintig 3

Enerverende avond voor teams TTV Eén en Twintig

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Een op z'n minst enerverende avond was het donderdag 29 maart voor de teams één, drie en vier van TTV Eén en Twintig. Bij alledrie de teams eindigde de avond met een 6-4 uitslag en bleek het dus een zeer gelijkgestemd gezelschap!

Team 1 had de tegenstanders van Red Star '58 uit Goirle op bezoek. Hierbij werd door kopman Jordi Kivits evenals, invaller uit de 3e klasse, Jeroen Engelhart beiden 2 wedstrijden gewonnen. Een knappe prestatie! Stefan Hamelijnck won 1 enkelpartij en ook het dubbelspel werd met een winstpunt voor het thuisspelend team afgesloten.

Team 3 speelde tegen de mannen van Rotac '82. Guido Graat was deze week topfit en won twee van zijn wedstrijden. Teamgenoot Dirk van de Venne wist maar liefst al zijn partijen te winnen en behaalde hiermee 3 punten voor zijn team! Dirk gaf dan ook aan dat de avond volgens hem buitengewoon goed verliep! Patrick Biemans (spelend in de 7e klasse) won erg knap 1 wedstrijd tijdens zijn invalbeurt bij team 3 welke in de 4e klasse uitkomt!

Team 4, vertegenwoordigt dit keer door Roel Beekmans, Christie Eekels en Patrick Biemans, speelde ook enkele heerlijke wedstrijden. Christie won één enkel wedstrijd, Roel won er twee en samen wonnen zij de dubbel. Patrick won twee van zijn enkel wedstrijden en dat terwijl hij tegelijkertijd als invaller met het derde team meedeed.

De overige teams 2 en 5 hebben deze week een uitwedstrijd gespeeld. Eén en Twintig 2 ging op bezoek bij OTTC 2 en verloor met 7-3. Eén en Twintig 5 won met 3-7 bij Never Despair 11.

Wist je dat… Het vrijdag 6 april Wereld Tafeltennisdag is. Een dag waarop het plezier in het spelletje centraal gesteld wordt!