Jaarvergadering en huldiging dames GVO

Algemeen Algemeen

Lieshout/Mariahout - Het Wit Gele Kruis Lieshout-Mariahout houdt op dinsdag 10 april haar jaarvergadering in het Dorpshuis in Lieshout. Aanvang 20.00 uur. Behandeld worden onder andere het jaarverslag 2017, de jaarrekening 2017 en de begroting 2018. Voorts wordt tijdens de vergadering even vooruit geblikt naar het 100 jarig bestaan van het Wit Gele Kruis in 2020.

Aftredend van het bestuur zowel als van de kascommissie zijn een drietal leden. Deze kandidaten zijn opnieuw herkiesbaar en worden daarom ook door het bestuur voor een nieuwe benoeming voorgedragen. Tegenkandidaten kunnen door de leden worden voorgedragen bij de secretaris van de vereniging (06–38775775) tot één dag voor de vergadering, mits vergezeld van 10 handtekeningen ter ondersteuning.

Tijdens en na afloop van de vergadering wordt afscheid genomen van twee leden van de Werkgroep Gezondheidsvoorlichting (GVO). Na ruim 26 jaren deel te hebben uitgemaakt van deze werkgroep vinden Jo van den Biggelaar en Annemiek Verbakel het tijd worden voor nieuwe uitdagingen. Het bestuur schenkt aan deze mijlpaal op gepaste wijze aandacht.