Jeugdcarnaval Ganzegat gaat weer knallen

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Carnaval 2018 is alweer enkele weken geleden. Met 4 dagen feest voor heel Ganzegat kijkt de vereniging Ganzegat terug op weer een geslaagd evenement.

Het was een jaar met nieuwe initiatieven, zoals het Prinsendiner, de vlaggen in de Dorpsstraat en TRAX11. TRAX11 is het nieuwe jeugdevenement voor de jeugd tussen 12 en 18 jaar. Zij kunnen vier dagen lang hun ei kwijt in De Dreef. In Ganzegat (Aarle-Rixtel) is er nu voor ieder wat wils. Volwassen gaan naar de tent en de kroegen. De jeugd tot twaalf jaar kan naar de Ganzezaal aan de Jan van Rixtelstraat en de jeugd vanaf 12 jaar kan naar TRAX11 in De Dreef.

Dit is uniek voor Aarle-Rixtel en de hele omgeving. Om het aankomend jaar weer tot een knallend succes te maken gaat de Jeugdcarnaval meedoen aan de Rabobank Clubkascampagne. Door middel van het uitbrengen van stemmen kunnen de leden van de Rabobank geld toewijzen aan diverse verenigingen. De opbrengst van de Clubkascampagne gaat gebruikt worden voor de inhuur van het licht en geluid in de Ganzezaal en De Dreef. Met uw stem kunnen zij nog lang en veel van zich laten horen.