Gevolgen voor ondernemers bij nieuwe privacywetgeving

Zakelijk Algemeen

Laarbeek - Tijdens de Open Coffee van dinsdag 10 april vertelt mr. Muriel van den Hazenkamp over de gevolgen voor ondernemers van de nieuwe privacywetgeving. Met haar verhaal licht ze een tipje van de sluier van de Themamiddagen hierover die op 19 april, 8 mei en 17 mei worden gehouden bij advocatenkantoor Bernhaege.

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking die geldt voor de hele Europese Unie. Ondernemers moeten meer actie en maatregelen nemen wanneer men gegevens over personen vastlegt (inclusief gegevens over eigen personeel). Dit speelt voor elke ondernemer:? Is uw persoonsgegevensverwerking rechtmatig, behoorlijk en transparant? Voldoet die aan de uitgebreidere wetgeving?? Is de gegevensbeveiliging in orde, ook bij de door u ingeschakelde derden?? Bent u verplicht hiervoor een functionaris aan te wijzen? Op het niet naleven van de vereiste maatregelen staan aanzienlijke boetes.

Alle Open Coffee bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk. Wel is vrijblijvend aanmelden via http://opencoffeegbl.nl prettig. En dat heeft voor jou ook duidelijke voordelen: Je contactgegevens verschijnen direct op de site. Zo begint netwerken al van achter je beeldscherm.

Open Coffees zijn vrijblijvende netwerkochtenden voor ondernemers. Je betaalt alleen je eigen consumpties. Ze ontmoeten elkaar elke 2e dinsdag bij De Brabantse Kluis tussen 9.00 en 11.00 uur 's ochtends. Kijk voor meer informatie op de site.