archieffoto
archieffoto

€100.000 voor lokale verenigingen en stichtingen

Algemeen Algemeen

Laarbeek – De Rabobank Clubkas Campagne 2018 is gestart! Zeven Rabobanken in deze regio geven samen ruim €1.050.000 terug aan de samenleving. Rabobank Peel Noord stelt in Gemert-Bakel en Laarbeek €100.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne in 2018. Leden van de bank verdelen dit geld door te stemmen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen.

Rabobank Clubkas Campagne
Als coöperatieve bank geven ze jaarlijks een gedeelte van onze winst terug aan de samenleving. Dat doen ze al jaren via donaties en sponsorbijdragen. Bij de Rabobank Clubkas Campagne geven zij hun leden invloed op de verdeling van deze gelden. Zij bepalen direct, door het uitbrengen van hun stem, welke clubs zij willen ondersteunen. Niet de Rabobank, maar hun leden verdelen het geld.

Stemmen van 5 t/m 30 april
Leden van de Rabobanken ontvingen deze week per post een stemcode. Van 5 tot en met 30 april kunnen zij hun stemmen uitbrengen op hun vijf favoriete clubs. Meer dan 250 clubs uit Gemert-Bakel en Laarbeek doen mee. Hoeveel een stem waard is, is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen en wordt bekend tijdens de uitreikingen op 18, 19 en 20 mei.

Campagne voeren
Voor de deelnemende clubs is de uitdaging zoveel mogelijk stemmen te werven. Hoe meer stemmen, hoe beter de clubkas wordt gevuld! Alle deelnemende verenigingen en stichtingen hebben toegang tot promotiemiddelen waar actie mee gevoerd kan worden. De Rabobank heeft het volste vertrouwen in de creativiteit van de clubs en zijn benieuwd wat voor acties er op touw worden gezet. Het is ook een mooie aanleiding om te laten zien wat jouw club allemaal doet en betekent voor de omgeving.

Uitreiking cheques
Op 18, 19 en 20 mei horen clubs hoeveel de Rabobank Clubkas Campagne hen heeft opgeleverd. Dan worden de cheques uitgereikt aan de verenigingen en stichtingen uit deze regio.