Archieffoto
Archieffoto Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Straatvoetbal tijdens Koningsdag Lieshout

Sport Evenementen

Lieshout - Over enkele weken is het weer koningsdag. Zoals ieder jaar zal ook dit jaar het straatvoetbaltoernooi niet ontbreken in Lieshout.

Het straatvoetbal was voorheen uitsluitend bedoeld voor kinderen uit Lieshout t/m groep 8. Vanaf dit jaar willen ze jongeren in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar ook de mogelijkheid bieden om aan het toernooi deel te nemen. In tegenstelling tot de kinderen van de basisschool mag deze leeftijdscategorie zelf een team samenstellen. Een team bestaat uit minimaal 5 kinderen. Zowel alleen jongens, meisjes of gemengd is mogelijk. De samenstelling mag variëren in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar, maar moet wel afkomstig zijn uit Lieshout.

Opgeven is mogelijk tot en met 12 april via straatvoetbal@rkvveli.nl. Bij het opgeven is het belangrijk de naam van het team en de contactgegevens van de coach te vermelden (e-mailadres en telefoonnummer). Na opgave ontvang je zo spoedig mogelijk alle benodigde informatie. Ook kinderen die op speciaal onderwijs zitten en wonend zijn in Lieshout kunnen zich via de mail opgeven. Meer informatie kun je vinden op www.rkvveli.nl.

Naast het straatvoetbaltoernooi staat er nog meer leuks op het programma. Er is volop vermaak voor zowel jong als oud. Koningsdag vier je natuurlijk in Lieshout.