Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ad7281
Gemeente

Boerenkoffietafel met de Zonnebloem

Beek en Donk - Dit jaar gaan de gasten van de Zonnebloem afdeling Beek en Donk genieten van een gezellige boerenkoffietafel. Die wordt gehouden bij Herberg 't Huukske in Beek en Donk op dinsdag 24 april.

Deze activiteit is bestemd voor thuiswonende zieke mensen met fysieke beperkingen en voor alle mensen die behoefte hebben aan wat gezelligheid en ontspanning en in Beek en Donk woonachtig zijn, ongeacht of men wel of geen ondersteunend lid is van de nationale vereniging De Zonnebloem.

Hoort u tot die doelgroep, dan bent u van harte welkom. De boerenkoffietafel begint om 11.30 uur en duurt tot 14.30 uur. De kosten bedragen €8,00 per persoon, bij binnenkomst te voldoen. De zaal is open om 10.30 uur. Wilt u deelnemen aan de Boerenkoffietafel en u laten verrassen, dan kunt u zich aanmelden voor 19 april bij: Joke Doudart de la Grè, tel. 0492-462970 of bij Maria Jansen, tel. 0492-781734. Graag zelf voor vervoer zorgen. Zij zien u graag op 24 april.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>